А А- А+ А Избери език БГ EN
Стойности за 1 дял 29 август 2024 г.
Стойности за 1 дял
29 август 2024 г.
» Професионален пенсионен фонд 1.64072
» Универсален пенсионен фонд 1.63971
» Доброволен пенсионен фонд 1.21892

Пенсионната компания "ПОД-Бъдеще" и финансовата институция Изи Кредит стават корпоративни партньори


  pod budeshte and easy credit logos

 

Пенсионната компания "ПОД-Бъдеще" и финансовата институция Изи Кредит стават корпоративни партньори

Едно от утвърдените пенсионноосигурителни дружества в България - "ПОД-Бъдеще" АД, и една от водещите компании в потребителското финансиране - Изи Кредит, поставиха началото на корпоративно сътрудничество.

Финансовата институция Изи Кредит стана осигурителен посредник по допълнително пенсионно осигуряване на "ПОД-Бъдеще". Наред с основната си дейност по отпускане на небанкови потребителски заеми, служителите на Изи Кредит вече могат да реализират и услуги по допълнително осигуряване, предоставяни от пенсионноосигурителното дружество чрез трите му фонда - универсален („УПФ-Бъдеще“), професионален („ППФ-Бъдеще“) и доброволен („ДПФ-Бъдеще“).

Служителите на Изи Кредит вече преминават специално обучение, което ги запознава подробно с изискванията на нормативната уредба и практиката на осигурителните посредници в страната, включително възможностите за генериране на допълнителен индивидуален доход от извършването на тази дейност. Проектът се очаква да обхване всички над 150 офиса и 3500 кредитни консултанти на компанията за потребителско финансиране в страната.

Валентин Гетов, дивизионен директор "Продажби и Маркетинг" на Изи Кредит коментира: "За нас сътрудничеството с "ПОД Бъдеще" е от стратегическо значение, тъй като ще си партнираме с утвърдено дружество на пазара в страната, което има успешни традиции в своя бранш повече от 10 години."

Андрей Шотов, изпълнителен директор на "ПОД Бъдеще" от своя страна заяви: "Със своите над 3500 кредитни консултанти, които работят активно в цялата страна и поддържат близък контакт с клиентите, Изи Кредит е съществен партньор за нас, чрез който бихме могли да привлечем много нови осигурени лица във всеки един от трите ни фонда. Вярваме, че с това партньорство ще спечелим доверието на още повече хора и ще ги насърчим да спестяват целево за пенсия, за да са финансово по-добре обезпечени и независими след години".